Dhomë Dopio Superior Me Pamje Nga Deti

Madhësia e dhomës 30 m²

Kjo dhomë gjërë përmban ajer te kondicionuar, TV satelitor të sheshtë dhe pamje nga deti.

null

1 Krevat Extra Large

null

Ajër I Kondicionuar

null

Ballkon

null

2 Njerëz

SHËRBIME NË DHOMË