MIRËSEVINI NË GRAND AITA

Ne ju ofrojmë një pamje fantastike nga deti Jonit dhe gjithë sipërfaqja e plazhit të Vlorës. Imagjinoni sikur jeni duke u relaksuar në dhomën tuaj teksa shijoni reflektimin e ujit të kristaltë të detit Jon. Ne ndodhemi shumë pranë qëndrës së Orikumit. Shërbimet tona do të ju shkëpusin totalisht nga lodhja dhe rutina urbane. Hoteli ynë është i mobiluar në mënyrë elegante, rrethuar nga një frymë e ngrohtë mirëseardhje, shoqëruar dhe me një restorant panoramik me ushqim fantastik, ku përdoren vetëm produkte cilësore. I ndodhur mbi det, restoranti ynë i ofron të gjithë klientëve mundësinë për të shijuar natyrën. Stafi ynë profesional do të jetë gjithmonë i gatshëm të ju ndihmojë në cdo moment.

MIRËSEVINI NË GRAND AITA

Ne ju ofrojmë një pamje fantastike nga deti Jonit dhe gjithë sipërfaqja e plazhit të Vlorës. Imagjinoni sikur jeni duke u relaksuar në dhomën tuaj teksa shijoni reflektimin e ujit të kristaltë të detit Jon. Ne ndodhemi shumë pranë qëndrës së Orikumit. Shërbimet tona do të ju shkëpusin totalisht nga lodhja dhe rutina urbane. Hoteli ynë është i mobiluar në mënyrë elegante, rrethuar nga një frymë e ngrohtë mirëseardhje, shoqëruar dhe me një restorant panoramik me ushqim fantastik, ku përdoren vetëm produkte cilësore. I ndodhur mbi det, restoranti ynë i ofron të gjithë klientëve mundësinë për të shijuar natyrën. Stafi ynë profesional do të jetë gjithmonë i gatshëm të ju ndihmojë në cdo moment.

DHOMAT TONA

SHËRBIME

Rezervo tani, Për Të Shijuar Pushime Të Paharrueshme