RESTORANT GRAND AITA

Restoranti dhe Bar Grand Aita janë të vendosur mbi det, kështuqë të gjithë mund të shijojnë freskinë e detit teksa shijojnë ushqimin unik, ose marrin një kokteil të shërbyer nga stafi ynë. Gjithashtu aty ndodhet dhe piceria, një bar i brëndshëm dhe i jashtëm i cili shërben një shumëllojshmëri të pijeve. Jeni të mirëpritur të na vizitoni për të kaluar momente të bukura teksa shijoni ushqimin e freskët dhe të përzgjedhur.

null

DREKË

null

KAFE

null

PICË

null

MËNGJES

null

PIJE TË FTOHTA

null

AKULLORE