Dhomë Dyshe Me Pamje Nga Deti

Madhësia e dhomës 28 m²

Kjo dhomë përmban ajer te kondicionuar, TV satelitor të sheshtë dhe pamje nga deti.

null

2 Krevat Tek

null

Kondicioner

null

Ballkon

null

2 Njerëz

Detaje

Dhomë Dyshe Me Pamje Nga Deti

Madhësia e dhomës 25 m²

Kjo dhomë përmban ajer te kondicionuar, TV satelitor të sheshtë dhe pamje nga deti.

null

1 Tek + 1 Krevat Ekstra Large

null

Kondicioner

null

Ballkon

null

2 Njerëz

Detaje

Dhomë Dopio Deluxe

Madhësia e dhomës 30 m²

Kjo dhomë gjërë përmban ajer te kondicionuar, TV satelitor të sheshtë dhe pamje nga deti.

null

2 Krevat Tek + 1 Extra Large + 2 Kolltukë

null

Kondicioner

null

Ballkon

null

2 Njerëz

Detaje

Dhomë Dopio Superiore Me Pamje Nga Deti

Madhësia e dhomës 30 m²

Kjo dhomë gjërë përmban ajer te kondicionuar, TV satelitor të sheshtë dhe pamje nga deti.

null

1 Krevat Ekstra Large

null

Kondicioner

null

Ballkon

null

2 Njerëz

Detaje