Dhomë Dyshe Me Pamje Nga Deti

Madhësia e dhomës 28 m²

Kjo dhomë përmban ajer te kondicionuar, TV satelitor të sheshtë dhe pamje nga deti.

null

2 Krevat Tek

null

Ajër I Kondicionuar

null

Ballkon

null

2 Njerëz

SHËRBIME NË DHOMË